Weergaven navigatie

Evenement weergaven navigatie

Vandaag

Paasconcert 2019 in samenwerking met Christian Verwoerd

Bethelkerk Zwijndrecht Rotterdamseweg 73, Zwijndrecht

Gospelkoor Shine organiseert op 06 april een paasconcert. Het concert vindt plaats in de Bethelkerk te Zwijndrecht in samenwerking met Christian Verwoerd. Thema van deze avond is: Vol ontzag Om de kosten te dekken, zal er deze avond een entree gevraagd worden. Toegangskaarten zijn via de onderstaande knop te bestellen.   Kaartjes bestellen  

€6.50

Startdienst Acquoy

Hervormde kerk Acquoy lingedijk 96, Acquoy

Vandaag mogen we zingen tijdens de startdienst van de Hervormde kerk in Acquoy. Thema van deze dienst is "waar vertrouw je op?"

Open repetitieavond. Van 20.00 tot 22.00. Iedereen welkom

NGK-GKv Het Anker te Sliedrecht Jacob Catsstraat 6, Sliedrecht

Vanavond is iedereen tussen 16 en 55 jaar welkom om met ons mee te zingen en te ontdekken of een eventueel lidmaatschap van ons koor wat voor je is. We zingen van 20.00 tot 22.00 met een kleine pauze tussendoor. We zien je graag in onze repetitie ruimte NGH "De Ontmoeting" Jacob Catsstraat 6 Sliedrecht

Kerstwandeling ASVZ De Merwebolder Sliedrecht

ASVZ Merwebolder Sliedrecht Kraaijestein 1, Sliedrecht

Ook dit jaar weer zijn we, samen met jeugdkoor Op Weg graag aanwezig op de jaarlijkse kerstwandeling op het terrein van ASVZ De Merwebolder in Sliedrecht.

Kerst Sing In in Gereformeerde Kerk te Sliedrecht Deel I

Gereformeerde Kerk Sliedrecht Middeldiepstraat 6, Sliedrecht

Een kerst SingIn in twee delen. Het eerste deel begint om 16:30 en we zingen hier samen met kinderkoor Op Pad uit Hardinxveld. Tijdens deze dienst is er oppas aanwezig voor de aller kleinsten. Van harte welkom in de Gereformeerde Kerk van Sliedrecht hoek Middeldiepstraat/Oranjestraat.

Kerst sing-in in Gereformeerde Kerk te Sliedrecht deel II

Gereformeerde Kerk Sliedrecht Middeldiepstraat 6, Sliedrecht

Het tweede deel van de Kerst Sing-in start om 19:00 Uiteraard is ook hier een ieder van harte welkom in de Gereformeerde Kerk van Sliedrecht, hoek Middeldiepstraat/Oranjestraat.

Kerstnachtdienst Hervormde Kerk Everdingen

Everdingen kerkstraat 7, 4121 EA Everdingen

Tijdens de kerstnachtdienst zingen we in de Hervormde Kerk in Everdingen. De dienst begint om 20:30